Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ENRIQUEOCAÑA TEAM (1368436) - the darcks (1433246) » 472814989: T43/J4/X

Liga 472814989 Información oficial sobre el partido 472814989 en Hattrick

10.05.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / X.2036 (167291)

ENRIQUEOCAÑA TEAM Alineación oficial del equipo 'ENRIQUEOCAÑA TEAM' en el partido 3 - 4 the darcks Alineación oficial del equipo 'the darcks' en el partido
Evaristo Las Heras Pérez (14') 1 - 0
1 - 1 Iván Pratas (15')
1 - 2 Jesús Piñero (27')
Javier March (28') 2 - 2
2 - 3 Haize Erretola (61')
2 - 4 Iván Pratas (72')
Evaristo Las Heras Pérez (79') 3 - 4
ENRIQUEOCAÑA TEAM Alineación oficial del equipo 'ENRIQUEOCAÑA TEAM' en el partido 3 - 4 the darcks Alineación oficial del equipo 'the darcks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ENRIQUEOCAÑA TEAM Alineación oficial del equipo 'ENRIQUEOCAÑA TEAM' en el partido 4 - 2 the darcks Alineación oficial del equipo 'the darcks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ENRIQUEOCAÑA TEAM

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 14, en Segismundo Gelida la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Evaristo Las Heras Pérez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Javier March de ENRIQUEOCAÑA va aconseguir igualar el partit al minut 28, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passava el minut 79 del matx, quan l'atent Evaristo Las Heras Pérez va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ENRIQUEOCAÑA a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Segismundo Gelida va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 207 Minuto 54 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Luis Calbijo de ENRIQUEOCAÑA no va ser gol per ben poc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en David Meijide de ENRIQUEOCAÑA va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Luis Calbijo maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

the darcks

Goles Goles

  • 164 Minuto 15 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 15 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de darcks. Iván Pratas el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): En David Llorente entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al darcks, un peu providencial d'en Jesús Piñero va situar el 1-2 al panell digital.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a darcks prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Haize Erretola.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): Al minut 72, una falta xutada per Iván Pratas va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a darcks. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ENRIQUEOCAÑA. La jugada d'estratègia del darcks per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en David Llorente va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Valderrama de darcks va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): En Luis Jorge Carapío ocupà el lloc d'en Alberto Canastero al 62 minuts, dos minuts després que el jugador de darcks quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.