Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Osmosis Líllica SAD (1416603) - me come el ansia (1435277) » 472810996: T43/J14/X

Liga 472810996 Información oficial sobre el partido 472810996 en Hattrick

19.07.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / X.1964 (167219)

Osmosis Líllica SAD Alineación oficial del equipo 'Osmosis Líllica SAD' en el partido 1 - 2 me come el ansia Alineación oficial del equipo 'me come el ansia' en el partido
0 - 1 Jofre Urbina Daóiz (11')
David Enrique Barreiro (57') 1 - 1
1 - 2 Maximiliano Giménez (65')
Osmosis Líllica SAD Alineación oficial del equipo 'Osmosis Líllica SAD' en el partido 1 - 2 me come el ansia Alineación oficial del equipo 'me come el ansia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Osmosis Líllica SAD Alineación oficial del equipo 'Osmosis Líllica SAD' en el partido 0 - 2 me come el ansia Alineación oficial del equipo 'me come el ansia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osmosis Líllica SAD

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del Osmosis va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en David Enrique Barreiro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 49 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Gartzen Zubiate quasi empata el partit per a Osmosis, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrian Şerban de Osmosis es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 13 de partit, quan un jugador de Osmosis, en Javier Roger Aresti, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

me come el ansia

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Quan passaven 11 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del ansia. En Jofre Urbina Daóiz va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 65 en Seran Labayen Aranzabe va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Maximiliano Giménez podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ansia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maximiliano Giménez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Seran Labayen Aranzabe, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Maximiliano Giménez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Roger Aresti, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, el ansia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en 齐 (Qi) 聪坤 (Congkun) s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Odilón Uzbertiz de ansia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 65, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Odilón Uzbertiz de ansia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.