Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CASCO VIEJO (1433106) - Chicle Cosmos (313319) » 472809593: T43/J13/X

Liga 472809593 Información oficial sobre el partido 472809593 en Hattrick

12.07.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / X.1939 (167194)

CASCO VIEJO Alineación oficial del equipo 'CASCO VIEJO' en el partido 0 - 2 Chicle Cosmos Alineación oficial del equipo 'Chicle Cosmos' en el partido
0 - 1 Ondino Camus (5')
0 - 2 Rafael Sáenz (29')
CASCO VIEJO Alineación oficial del equipo 'CASCO VIEJO' en el partido 0 - 2 Chicle Cosmos Alineación oficial del equipo 'Chicle Cosmos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CASCO VIEJO Alineación oficial del equipo 'CASCO VIEJO' en el partido 3 - 0 Chicle Cosmos Alineación oficial del equipo 'Chicle Cosmos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CASCO VIEJO

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Luis Prados va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Casimir Badia de CASCO va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 6, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): CASCO va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Manuel Cardaveras va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kevin Rioja va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Martell de CASCO es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zósimo Rueda Vicioso.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Zósimo Rueda Vicioso de CASCO per doble groga al minut 81.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Prados de CASCO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): Manuel Cardaveras estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Guillermo Martell tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Chicle Cosmos

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): El porter de Chicle va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ondino Camus va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 136 Minuto 29 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Marcos Hess Araya s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Rafael Sáenz, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 11 de partit, quan un jugador de Chicle, en Joan Carles Santanach, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.