Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

antuerta (125147) - Purple Sulfur Bacteria (794314) » 472809501: T43/J4/X

Liga 472809501 Información oficial sobre el partido 472809501 en Hattrick

10.05.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / X.1938 (167193)

antuerta Alineación oficial del equipo 'antuerta' en el partido 0 - 2 Purple Sulfur Bacteria Alineación oficial del equipo 'Purple Sulfur Bacteria' en el partido
0 - 1 Gaxen Mínguez (52')
0 - 2 Fabián Fuentes Foz (56')
antuerta Alineación oficial del equipo 'antuerta' en el partido 0 - 2 Purple Sulfur Bacteria Alineación oficial del equipo 'Purple Sulfur Bacteria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
antuerta Alineación oficial del equipo 'antuerta' en el partido 1 - 3 Purple Sulfur Bacteria Alineación oficial del equipo 'Purple Sulfur Bacteria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

antuerta

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): antuerta va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però José Gálvez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Miguel Andújar de antuerta es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 79 (Evento clima: sol, OK técnico): En Nil Maresma va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Purple Sulfur Bacteria

Goles Goles

  • 140 Minuto 52 (Gol de contra de falta): El porter de Bacteria va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gaxen Mínguez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fabián Fuentes Foz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Aurubilitu Lanburu va estar a punt de posar per davant a Bacteria amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iván Queralt va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Gaxen Mínguez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del antuerta. La jugada d'estratègia del Bacteria per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Carlos Lazo Ramos va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Iván Queralt va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Aralar Untzalu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luis Guerbillano es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.