Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

igeldo K.E (1598734) - riveirenses (48152) » 472806697: T43/J3/X

Liga 472806697 Información oficial sobre el partido 472806697 en Hattrick

03.05.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / X.1888 (167143)

igeldo K.E Alineación oficial del equipo 'igeldo K.E' en el partido 1 - 2 riveirenses Alineación oficial del equipo 'riveirenses' en el partido
Eloi Nicolau (51') 1 - 0
1 - 1 Ricardo Dolius (55')
1 - 2 Abraham Portavales (56')
igeldo K.E Alineación oficial del equipo 'igeldo K.E' en el partido 1 - 2 riveirenses Alineación oficial del equipo 'riveirenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
igeldo K.E Alineación oficial del equipo 'igeldo K.E' en el partido 6 - 0 riveirenses Alineación oficial del equipo 'riveirenses' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

igeldo K.E

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 51 gràcies a la jugada de Eloi Nicolau, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a igeldo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Domingo Valdés, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): igeldo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Henrike Artetxe ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Ernesto Tornero del igeldo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ernesto Tornero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 46 (Ocasión por el centro): En Lucas Pineda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de igeldo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): igeldo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elbo Eguiaga de igeldo es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.

riveirenses

Goles Goles

  • 140 Minuto 55 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de riveirenses el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ricardo Dolius va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): riveirenses agafava avantatge al minut 56 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Abraham Portavales amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de riveirenses va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 杜 (Du) 慈源 (Ciyuan), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de riveirenses va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Villatreses va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Abraham Portavales de riveirenses va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Antonio Moy de riveirenses va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. César Helguere va entrar en el seu lloc.