Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Plazuela C.F. (1584519) - UD.Salamanca (1337606) » 472795490: T43/J1/X

Liga 472795490 Información oficial sobre el partido 472795490 en Hattrick

19.04.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / X.1688 (166943)

La Plazuela C.F. Alineación oficial del equipo 'La Plazuela C.F.' en el partido 4 - 2 UD.Salamanca Alineación oficial del equipo 'UD.Salamanca' en el partido
0 - 1 Guillermo Paños (12')
Lolo Martínez Arús (29') 1 - 1
Johann Schunda (33') 2 - 1
Manuel Sánchez (76') 3 - 1
Hermes Rodal (83') 4 - 1
4 - 2 Garino Oro (84')
La Plazuela C.F. Alineación oficial del equipo 'La Plazuela C.F.' en el partido 4 - 2 UD.Salamanca Alineación oficial del equipo 'UD.Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Plazuela C.F. Alineación oficial del equipo 'La Plazuela C.F.' en el partido 4 - 2 UD.Salamanca Alineación oficial del equipo 'UD.Salamanca' en el partido
Tiene un resultado normal 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Plazuela C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Plazuela s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lolo Martínez Arús que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Plazuela va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ignacio Montabes, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Johann Schunda que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Manuel Sánchez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Manuel Sánchez la va rematar Hermes Rodal amb una magnífica volea que va fer pujar per a Plazuela el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Claudio Saragozza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Johann Schunda, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Johann Schunda, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nel Domica al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hermes Rodal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Johann Schunda gairebé va marcar per a Plazuela des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

UD.Salamanca

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Guillermo Paños que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a UD.Salamanca.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Un mica després, Garino Oro de UD.Salamanca va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de UD.Salamanca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Samuel Majo Llorente, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 36 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sergio Flores de Lizaur va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): UD.Salamanca va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Samuel Majo Llorente es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Guillermo Paños de UD.Salamanca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): En David Medina ocupà el lloc d'en Joan Miquel Galbis al 56 minuts, dos minuts després que el jugador de UD.Salamanca quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.