Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Ángeles Galaxi (123974) - BARRALLA SAUDI (1421109) » 472793600: T43/J4/X

Liga 472793600 Información oficial sobre el partido 472793600 en Hattrick

10.05.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / X.1654 (166909)

Los Ángeles Galaxi Alineación oficial del equipo 'Los Ángeles Galaxi' en el partido 1 - 1 BARRALLA SAUDI Alineación oficial del equipo 'BARRALLA SAUDI' en el partido
Paulo Cacho (7') 1 - 0
1 - 1 Juan Javier Pareja (21')
Los Ángeles Galaxi Alineación oficial del equipo 'Los Ángeles Galaxi' en el partido 1 - 1 BARRALLA SAUDI Alineación oficial del equipo 'BARRALLA SAUDI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Ángeles Galaxi Alineación oficial del equipo 'Los Ángeles Galaxi' en el partido 3 - 2 BARRALLA SAUDI Alineación oficial del equipo 'BARRALLA SAUDI' en el partido
Tiene mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,2 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ángeles Galaxi

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Paulo Cacho va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ángeles i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Alberto de Liaño va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ángeles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Ara.

BARRALLA SAUDI

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Als 21 minuts de partit, Juan Javier Pareja de BARRALLA va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Francisco Manuel Blanco, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Elduayen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del BARRALLA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Pablo Hernando de Soro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Juan Yturbe va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Illarregui de BARRALLA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.