Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MarcoMo F.C (994350) - Real ponpe pal wowo (312021) » 472784751: T43/J4/X

Liga 472784751 Información oficial sobre el partido 472784751 en Hattrick

10.05.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / X.1496 (166751)

MarcoMo F.C Alineación oficial del equipo 'MarcoMo F.C' en el partido 1 - 3 Real ponpe pal wowo Alineación oficial del equipo 'Real ponpe pal wowo' en el partido
0 - 1 Ramón Rodríguez (37')
0 - 2 Manuel Carrafa (41')
0 - 3 Rafael Gispert (56')
Anacleto Puente (68') 1 - 3
MarcoMo F.C Alineación oficial del equipo 'MarcoMo F.C' en el partido 1 - 3 Real ponpe pal wowo Alineación oficial del equipo 'Real ponpe pal wowo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MarcoMo F.C Alineación oficial del equipo 'MarcoMo F.C' en el partido 2 - 1 Real ponpe pal wowo Alineación oficial del equipo 'Real ponpe pal wowo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MarcoMo F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): MarcoMo no perdien la fe, i al minut 68 del partit, Anacleto Puente va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a MarcoMo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Josep Pacareu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 尤 (You) 剑英 (Jianying) de MarcoMo es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Tom Vega de MarcoMo va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Canredondo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Josep Pacareu va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Real ponpe pal wowo

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el ponpe va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ramón Rodríguez aconseguint el 0 - 1.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, ponpe va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Carrafa, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rafael Gispert, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Răzvan Buboi va estar a punt de posar per davant a ponpe amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pepe Luis Jiménez Huertas va impedir un gol cantat.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jordi Puig De La Bellacasa va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Salvador López Romero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tito Chacón estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Rafael Gispert va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 51, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Piero Emmanuele ocupà el lloc d'en Sergio Leal Caballero al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de ponpe quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Rafael Gispert ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.