Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

churriana madridista fc (798249) - Aurten Bai (491223) » 472782988: T43/J11/X

Liga 472782988 Información oficial sobre el partido 472782988 en Hattrick

28.06.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / X.1464 (166719)

churriana madridista fc Alineación oficial del equipo 'churriana madridista fc' en el partido 5 - 1 Aurten Bai Alineación oficial del equipo 'Aurten Bai' en el partido
Tantín Hornillos (24') 1 - 0
1 - 1 Ramón Chamizo (34')
José Ascariz (35') 2 - 1
Ignacio Lorente (70') 3 - 1
José Alejandro Vizcarra (72') 4 - 1
Rubén Rábago (84') 5 - 1
churriana madridista fc Alineación oficial del equipo 'churriana madridista fc' en el partido 5 - 1 Aurten Bai Alineación oficial del equipo 'Aurten Bai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
churriana madridista fc Alineación oficial del equipo 'churriana madridista fc' en el partido 2 - 2 Aurten Bai Alineación oficial del equipo 'Aurten Bai' en el partido
Tiene bastante suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

churriana madridista fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): chma s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Tantín Hornillos per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En José Alejandro Vizcarra entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al chma, un peu providencial d'en José Ascariz va situar el 2-1 al panell digital.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de chma pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ignacio Lorente va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): chma va aconseguir el 4 - 1 quan José Alejandro Vizcarra va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): chma va obtenir un penal al minut 84, que va llançar a la perfecció Rubén Rábago. 5 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Ascariz va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant José García-Soberón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Alberto Ochoa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Ascariz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Gaston Barrenengoetxea gairebé va marcar per a chma des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç José Ascariz va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 76, i va passar la pilota a Víctor Noriega, però aquest no va encertar a marcar.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de chma va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Ascariz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de chma, en José Alejandro Vizcarra, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Suso Icart va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Aurten Bai

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Ramón Chamizo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Pedro Vaca va encarar al porter al 36, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toni Moscoso de Aurten va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Alberto Ochoa de Aurten va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Vaca de Aurten la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.