Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pedrolines (772035) - F.C. Denia Team (1585848) » 472779240: T43/J12/X

Liga 472779240 Información oficial sobre el partido 472779240 en Hattrick

05.07.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / X.1397 (166652)

pedrolines Alineación oficial del equipo 'pedrolines' en el partido 2 - 4 F.C. Denia Team Alineación oficial del equipo 'F.C. Denia Team' en el partido
0 - 1 David Juerga (3')
0 - 2 Juan Zalaya (7')
0 - 3 Antonio Garrido (8')
0 - 4 Evelio Mideros (15')
Iago Adrián Desjuny (20') 1 - 4
Sergio Peña Ruiz (33') 2 - 4
pedrolines Alineación oficial del equipo 'pedrolines' en el partido 2 - 4 F.C. Denia Team Alineación oficial del equipo 'F.C. Denia Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pedrolines Alineación oficial del equipo 'pedrolines' en el partido 2 - 2 F.C. Denia Team Alineación oficial del equipo 'F.C. Denia Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,2 % 34,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pedrolines

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els seguidors del pedrolines van tornar a saltar d'alegria al minut 33. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Sergio Peña Ruiz que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al 66, Viktor Aranbarria hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, José María Urquicia. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Iago Adrián Desjuny després que el jugador de pedrolines li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En David Rosado ocupà el lloc d'en Hixinio Bendoiro al 17 minuts, dos minuts després que el jugador de pedrolines quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): David Rosado va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de pedrolines estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

F.C. Denia Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Denia. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que David Juerga xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Juan Zalaya va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 136 Minuto 8 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Rafael Revenga encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Antonio Garrido anotar per a Denia el 0 - 3. Millor no veure'n la repetició.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Evelio Mideros va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 109 Minuto 20 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Evelio Mideros després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de pedrolines Iago Adrián Desjuny, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 5 (Ocasión por el centro): César Escaray quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ignacio Gerardina, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 50 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 50 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el Denia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Evelio Mideros s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Denia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Zalaya, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, David Juerga va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ignacio Gerardina va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Geroni Antolí de Denia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.