Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miequipoesmio (125776) - Kedamos Asi (991864) » 472774835: T43/J3/X

Liga 472774835 Información oficial sobre el partido 472774835 en Hattrick

03.05.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / X.1319 (166574)

Miequipoesmio Alineación oficial del equipo 'Miequipoesmio' en el partido 2 - 3 Kedamos Asi Alineación oficial del equipo 'Kedamos Asi' en el partido
0 - 1 Luis Domingo Porres (33')
Diego Ganca (40') 1 - 1
1 - 2 Armando Ramos Pemán (41')
1 - 3 Luis Domingo Porres (42')
Pedro César Medina Mendoza (83') 2 - 3
Miequipoesmio Alineación oficial del equipo 'Miequipoesmio' en el partido 2 - 3 Kedamos Asi Alineación oficial del equipo 'Kedamos Asi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Miequipoesmio Alineación oficial del equipo 'Miequipoesmio' en el partido 4 - 1 Kedamos Asi Alineación oficial del equipo 'Kedamos Asi' en el partido
Tiene mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miequipoesmio

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 del partit, el jugador Diego Ganca de Miequipoesmio va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Miequipoesmio va reduir el marcador al minut 83 a 2 - 3 quan Pedro César Medina Mendoza va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Leopoldo Santillana del Miequipoesmio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan Pedro César Medina Mendoza des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Oliver Naranjo va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Dositeu Covas no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Kedamos Asi

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Luis Domingo Porres de Kedamos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Armando Ramos Pemán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Luis Domingo Porres, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Alberto Lacalle Cuvillo va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Domingo Porres després de 58 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José Colltor va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Kedamos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Francisco Javier González va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Javier Quero no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.