Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Las PalmasTelde (801931) - fctanger (47840) » 472770251: T43/J5/X

Liga 472770251 Información oficial sobre el partido 472770251 en Hattrick

17.05.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / X.1237 (166492)

UD Las PalmasTelde Alineación oficial del equipo 'UD Las PalmasTelde' en el partido 3 - 1 fctanger Alineación oficial del equipo 'fctanger' en el partido
0 - 1 Vicente Matamala (10')
David Mila (30') 1 - 1
Francisco Sastrón (38') 2 - 1
Martinavarro Imbullusqueta (53') 3 - 1
UD Las PalmasTelde Alineación oficial del equipo 'UD Las PalmasTelde' en el partido 3 - 1 fctanger Alineación oficial del equipo 'fctanger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UD Las PalmasTelde Alineación oficial del equipo 'UD Las PalmasTelde' en el partido 4 - 1 fctanger Alineación oficial del equipo 'fctanger' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Las PalmasTelde

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): PalmasTelde va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per David Mila, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador Francisco Sastrón de PalmasTelde es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan PalmasTelde va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Martinavarro Imbullusqueta des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Torrecillas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Martinavarro Imbullusqueta de PalmasTelde va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de PalmasTelde la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joaquín Estremera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): PalmasTelde van sortir al contraatac al minut 62, però Martinavarro Imbullusqueta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gerardo Leal Caballero al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joaquín Estremera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oriol Serra de PalmasTelde va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

fctanger

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Benjamín Diáguez va treure un córner llarg cap al segon pal que en Vicente Matamala, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el fctanger sortien al contraatac. La falta llançada per Benjamín Diáguez va sortir força alta sense massa perill.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del fctanger va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Neftalí Barrés no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Godoy de fctanger la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones