Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Distance (486158) - supermegaMadrid (123525) » 472764660: T43/J7/X

Liga 472764660 Información oficial sobre el partido 472764660 en Hattrick

31.05.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / X.1137 (166392)

Distance Alineación oficial del equipo 'Distance' en el partido 4 - 3 supermegaMadrid Alineación oficial del equipo 'supermegaMadrid' en el partido
Juan Sergio Cáceres (18') 1 - 0
1 - 1 Koldo Mutilua (35')
Ramon Santaeulària (38') 2 - 1
张 (Zhang) 昌贤 (Changxian) (53') 3 - 1
3 - 2 Josep Ignasi Campí (82')
Daniel Fernández de Córdoba (85') 4 - 2
4 - 3 Argimiro Irogarte (86')
Distance Alineación oficial del equipo 'Distance' en el partido 4 - 3 supermegaMadrid Alineación oficial del equipo 'supermegaMadrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Distance Alineación oficial del equipo 'Distance' en el partido 3 - 0 supermegaMadrid Alineación oficial del equipo 'supermegaMadrid' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Distance

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Sergio Cáceres de Distance aconseguir un gol al minut 18 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Sergio Gallego va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ramon Santaeulària va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Distance posava el marcador 2 a 1.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Distance va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 张 (Zhang) 昌贤 (Changxian) va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ramon Santaeulària va anar directament als peus de Daniel Fernández de Córdoba que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Distance ho intentava per la dreta per mitjà de Ramon Santaeulària, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Willman Padilla del Distance ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, César Farfán gairebé va marcar per a Distance des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Ramon Santaeulària, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Gallego.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): Rafael Mendiola de Distance va abandonar el terreny de joc després de 51 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jorge Jiménez va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Després de 67 minuts jugats, Jorge Jiménez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Daniel Fernández de Córdoba.

supermegaMadrid

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de supermegaMadrid el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Koldo Mutilua va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): Koldo Mutilua de supermegaMadrid va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Josep Ignasi Campí que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 2 al marcador.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, supermegaMadrid seguien lluitant fins al final. Al minut 86, fruit d'aquests esforços, Argimiro Irogarte va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Pedro Saenz Rubio de supermegaMadrid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Almogrote de supermegaMadrid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): supermegaMadrid va fer una substitució al minut 40. Jesús La Vega va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Argimiro Irogarte.