Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.WINSTON STARS (1417205) - Tears in Heaven F.C (1368729) » 472759410: T43/J11/X

Liga 472759410 Información oficial sobre el partido 472759410 en Hattrick

28.06.2014 14:15:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / X.1043 (166298)

F.C.WINSTON STARS Alineación oficial del equipo 'F.C.WINSTON STARS' en el partido 4 - 2 Tears in Heaven F.C Alineación oficial del equipo 'Tears in Heaven F.C' en el partido
Aleix Rebordosa (44') 1 - 0
1 - 1 Antonio Ruiz Mora (44')
Julio Pancorbo (44') 2 - 1
2 - 2 Elías Sierra Morales (47')
Carles Enric Artau (64') 3 - 2
Julio Pancorbo (73') 4 - 2
F.C.WINSTON STARS Alineación oficial del equipo 'F.C.WINSTON STARS' en el partido 4 - 2 Tears in Heaven F.C Alineación oficial del equipo 'Tears in Heaven F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C.WINSTON STARS Alineación oficial del equipo 'F.C.WINSTON STARS' en el partido 5 - 2 Tears in Heaven F.C Alineación oficial del equipo 'Tears in Heaven F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.WINSTON STARS

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aleix Rebordosa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del F.C.WINSTON se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 44.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): F.C.WINSTON s'avançava al marcador al minut 44, després d'un rebot que va caçar en Julio Pancorbo per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Antonio Caro entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al F.C.WINSTON, un peu providencial d'en Carles Enric Artau va situar el 3-2 al panell digital.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Julio Pancorbo va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 36 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En José Montenay va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de José Montenay era fer passades de llarga distància. Al minut 41 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Aleix Rebordosa però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en José Montenay, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Carles Enric Artau, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Javier Rufino de F.C.WINSTON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de F.C.WINSTON, en Javier Rufino, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Julio Pancorbo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tears in Heaven F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 en Antonio Ruiz Mora va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Heaven van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 47, quan Elías Sierra Morales va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mihai Groza, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Torcuato Rotea de Heaven es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Després de 44 minuts, Heaven va veure com el seu jugador Anton Nuttall havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ignacio Saura entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Julián Manrique Rojas de Heaven es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.