Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chainis laika me lo di (1415557) - F.C Sant Andreu (485387) » 472755693: T43/J5/X

Liga 472755693 Información oficial sobre el partido 472755693 en Hattrick

17.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / X.977 (97060)

chainis laika me lo di Alineación oficial del equipo 'chainis laika me lo di' en el partido 4 - 0 F.C Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'F.C Sant Andreu' en el partido
Igli Roca (34') 1 - 0
Pedro Sotres (41') 2 - 0
Igli Roca (51') 3 - 0
Modestio Rendueles (55') 4 - 0
chainis laika me lo di Alineación oficial del equipo 'chainis laika me lo di' en el partido 4 - 0 F.C Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'F.C Sant Andreu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
chainis laika me lo di Alineación oficial del equipo 'chainis laika me lo di' en el partido 5 - 0 F.C Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'F.C Sant Andreu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chainis laika me lo di

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del chainis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Igli Roca va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Pedro Sotres va incrementar l'avantatge de chainis amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Igli Roca de chainis va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Modestio Rendueles va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Pedro Sotres va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de chainis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Modestio Rendueles gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Andreazini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Igli Roca una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Jesús Andreazini va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Antuña de chainis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F.C Sant Andreu

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Jairo Valderrama va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Patxi Millán va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rene Joachim Seebald de Andreu es va guanyar la targeta groga merescudament.