Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcazar C.F (795351) - los compades (441138) » 472750897: T43/J11/X

Liga 472750897 Información oficial sobre el partido 472750897 en Hattrick

28.06.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / X.891 (96974)

Alcazar C.F Alineación oficial del equipo 'Alcazar C.F' en el partido 1 - 0 los compades Alineación oficial del equipo 'los compades' en el partido
Damian Egan (83') 1 - 0
Alcazar C.F Alineación oficial del equipo 'Alcazar C.F' en el partido 1 - 0 los compades Alineación oficial del equipo 'los compades' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Alcazar C.F Alineación oficial del equipo 'Alcazar C.F' en el partido 5 - 0 los compades Alineación oficial del equipo 'los compades' en el partido
Es un cenizo 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcazar C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Damian Egan de Alcazar aconseguir un gol al minut 83 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Alcazar van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Deogracias Covelo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Radu-Lucian Orzea del Alcazar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Alcazar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Narváez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergio Cotes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Deogracias Covelo de Alcazar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Pol Querol una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Sergio Cotes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Aridani Doz va sortir coix del terreny de joc, substituït per Eduard Jubany. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a José Ignacio Gorrite, que no va rendir al seu nivell habitual.

los compades

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de compades va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Núñez va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Peñalba.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fernando Ciller s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Agustín Aranzales de compades va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Baligh Rifqi va entrar en el seu lloc.