Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerredo Olimpic (776055) - Los Manolos caebeces (1457441) » 472749295: T43/J2/X

Liga 472749295 Información oficial sobre el partido 472749295 en Hattrick

26.04.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / X.863 (96946)

Cerredo Olimpic Alineación oficial del equipo 'Cerredo Olimpic' en el partido 2 - 1 Los Manolos caebeces Alineación oficial del equipo 'Los Manolos caebeces' en el partido
0 - 1 Eder Miura (36')
León Plaza (40') 1 - 1
Genís Aznar (80') 2 - 1
Cerredo Olimpic Alineación oficial del equipo 'Cerredo Olimpic' en el partido 2 - 1 Los Manolos caebeces Alineación oficial del equipo 'Los Manolos caebeces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cerredo Olimpic Alineación oficial del equipo 'Cerredo Olimpic' en el partido 4 - 1 Los Manolos caebeces Alineación oficial del equipo 'Los Manolos caebeces' en el partido
Tiene mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerredo Olimpic

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, León Plaza va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Genís Aznar, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cerredo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Genís Aznar va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Felipe Almanzora, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cerredo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Sánchez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Cerredo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop León Plaza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Varro de Cerredo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Florin Munte de Cerredo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Manolos caebeces

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): En Eder Miura va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Rafael Férez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Maurici Pitarch, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonçal Llorens de caebeces es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Adrián Soriano de caebeces va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Isaac Sarriera va entrar en el seu lloc.