Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pomerania C.F. (310862) - Puerto VII (796141) » 472740288: T43/J4/X

Liga 472740288 Información oficial sobre el partido 472740288 en Hattrick

10.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / X.702 (96785)

Pomerania C.F. Alineación oficial del equipo 'Pomerania C.F.' en el partido 1 - 3 Puerto VII Alineación oficial del equipo 'Puerto VII' en el partido
0 - 1 Rafael Yanke (18')
Diego Brizuela (32') 1 - 1
1 - 2 Edu Corbella (37')
1 - 3 Edu Corbella (79')
Pomerania C.F. Alineación oficial del equipo 'Pomerania C.F.' en el partido 1 - 3 Puerto VII Alineación oficial del equipo 'Puerto VII' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pomerania C.F. Alineación oficial del equipo 'Pomerania C.F.' en el partido 2 - 3 Puerto VII Alineación oficial del equipo 'Puerto VII' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,8 % 75,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pomerania C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Passat el minut 32 de joc, Diego Brizuela facilitava les coses al Pomerania amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Pomerania va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manel Barranco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Estanislau Canoura.
  • 217 Minuto 84 (Ocasión evento especial cansancio): Ángel Manuel Bacelos començava a fer errades greus a causa del cansament, fet que posava en dificultats la resta de la defensa del seu equip.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pomerania a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Felipe Peón de Rey va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ciprià Berengueras.
  • 512 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ciprià Berengueras de Pomerania es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 52.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Peón de Rey de Pomerania la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Manel Barranco de Pomerania va abandonar el terreny de joc després de 27 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Luis Cabezón va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Luis Cabezón maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Puerto VII

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): El porter de Puerto va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rafael Yanke va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Edu Corbella va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Edu Corbella va augmentar l'avantatge de Puerto a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): 葛 (Ge) 顺方 (Shunfang) de Puerto va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Edu Corbella quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafael García, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Kasildo Gurutze de Puerto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de Puerto, en 葛 (Ge) 顺方 (Shunfang), va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Julio César Vivero ocupà el lloc d'en Estanislau Canoura al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Puerto quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 53 (Lesión): Raül Beneito no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Simón Vega Valdés.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 74 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Kasildo Gurutze no li va importar gens ni mica.