Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Insert_Coin (486096) - Independiente Team (776775) » 472737159: T43/J6/X

Liga 472737159 Información oficial sobre el partido 472737159 en Hattrick

24.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / X.646 (96729)

Insert_Coin Alineación oficial del equipo 'Insert_Coin' en el partido 0 - 2 Independiente Team Alineación oficial del equipo 'Independiente Team' en el partido
0 - 1 Rubén Caciara (3')
0 - 2 Neicer De Jesús (29')
Insert_Coin Alineación oficial del equipo 'Insert_Coin' en el partido 0 - 2 Independiente Team Alineación oficial del equipo 'Independiente Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Insert_Coin Alineación oficial del equipo 'Insert_Coin' en el partido 2 - 1 Independiente Team Alineación oficial del equipo 'Independiente Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Insert_Coin

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): InsertCoin van sortir al contraatac amb encert al minut 35, però Claudi Zalaya no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del InsertCoin van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 魏 (Wei) 如楷 (Rukai), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Independiente Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rubén Caciara quedar desmarcat i marcar per a Independiente al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 29 pels visitants. En Neicer De Jesús va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Independiente quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rubén Caciara va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Licinio Barrera al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Cosmin Grigoriu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Manuel Heras Hermosilla, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Era el minut 25 quan després d'una dura entrada, el jugador Lukas Nestmann de Independiente s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Kepa Giner de Independiente va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. César Recarte va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Cosmin Grigoriu no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de César Recarte que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.