Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guajes Galacticos (1334734) - MegaCantera (433710) » 472734309: T43/J8/X

Liga 472734309 Información oficial sobre el partido 472734309 en Hattrick

07.06.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / X.595 (96678)

Guajes Galacticos Alineación oficial del equipo 'Guajes Galacticos' en el partido 5 - 0 MegaCantera Alineación oficial del equipo 'MegaCantera' en el partido
Rafael Alejandro Chapari (4') 1 - 0
Abraham Almató (43') 2 - 0
Gilberto Hurtado (48') 3 - 0
Serafín Utrera (60') 4 - 0
Rafael Alejandro Chapari (69') 5 - 0
Guajes Galacticos Alineación oficial del equipo 'Guajes Galacticos' en el partido 5 - 0 MegaCantera Alineación oficial del equipo 'MegaCantera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Guajes Galacticos Alineación oficial del equipo 'Guajes Galacticos' en el partido 3 - 1 MegaCantera Alineación oficial del equipo 'MegaCantera' en el partido
Tiene suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guajes Galacticos

Goles Goles

  • 136 Minuto 4 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Alberto Bujeque es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Rafael Alejandro Chapari per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 4 passava a ser 1 - 0.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): Als 43 minuts, Abraham Almató va ampliar l'avantatge de Galacticos amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Galacticos va augmentar la diferència quan Gilberto Hurtado no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Josep Solbes va acabar en una passada genial cap al jugador de Galacticos Serafín Utrera, que va marcar el 4 - 0.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Galacticos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Rafael Alejandro Chapari va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Javier Pérez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Pérez de Galacticos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

MegaCantera

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de MegaCantera van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Javier Vega va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 253 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): MegaCantera van seguir progressant per la banda dreta. Ramón Roldán Lozano va tenir la seva oportunitat al minut 47, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 250 Minuto 59 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de MegaCantera van pujar a rematar. Però en Óscar Gallarza la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Akier Matxain.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Roldán Lozano de MegaCantera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Akier Matxain se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Gallarza de MegaCantera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Abdelouahid Tamir va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.