Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ses illetes (1431155) - Guajes Galacticos (1334734) » 472734299: T43/J5/X

Liga 472734299 Información oficial sobre el partido 472734299 en Hattrick

17.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / X.595 (96678)

Ses illetes Alineación oficial del equipo 'Ses illetes' en el partido 2 - 2 Guajes Galacticos Alineación oficial del equipo 'Guajes Galacticos' en el partido
0 - 1 Ignacio Iracorri (12')
Alfredo Romay Bermúdez (30') 1 - 1
1 - 2 Rafael Alejandro Chapari (63')
Gregori Gómez (78') 2 - 2
Ses illetes Alineación oficial del equipo 'Ses illetes' en el partido 2 - 2 Guajes Galacticos Alineación oficial del equipo 'Guajes Galacticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ses illetes Alineación oficial del equipo 'Ses illetes' en el partido 3 - 0 Guajes Galacticos Alineación oficial del equipo 'Guajes Galacticos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ses illetes

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del illetes s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alfredo Romay Bermúdez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 114 Minuto 78 (Gol de penalti): illetes va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Gregori Gómez, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): illetes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Javier Enrique Vianes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Enrique Vianes va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Felicio Mouriño va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Jacobo Reimondez va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Martín Rodríguez Cano va estar a punt de marcar al minut 69 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Javier Enrique Vianes de illetes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Martel Osborne de illetes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador Alfredo Romay Bermúdez de illetes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Guajes Galacticos

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignacio Iracorri, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Galacticos va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 63. Rafael Alejandro Chapari va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Josep Solbes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Pérez.