Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los x-treme (491792) - Guajes Galacticos (1334734) » 472734289: T43/J3/X

Liga 472734289 Información oficial sobre el partido 472734289 en Hattrick

03.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / X.595 (96678)

los x-treme Alineación oficial del equipo 'los x-treme' en el partido 3 - 0 Guajes Galacticos Alineación oficial del equipo 'Guajes Galacticos' en el partido
Ruperto Rico Garrido (38') 1 - 0
Ruperto Rico Garrido (69') 2 - 0
Carlos Armada (73') 3 - 0
los x-treme Alineación oficial del equipo 'los x-treme' en el partido 3 - 0 Guajes Galacticos Alineación oficial del equipo 'Guajes Galacticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los x-treme Alineación oficial del equipo 'los x-treme' en el partido 5 - 1 Guajes Galacticos Alineación oficial del equipo 'Guajes Galacticos' en el partido
Tiene mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los x-treme

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Ruperto Rico Garrido va donar a x-treme un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ruperto Rico Garrido es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de x-treme pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carlos Armada va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marco Mantovan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de x-treme a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rafael Cereto va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Rafael Cereto de x-treme gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Carrión de x-treme va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Guajes Galacticos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Galacticos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafael Alejandro Chapari, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Pérez de Galacticos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gilberto Hurtado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Serafín Utrera semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Josep Solbes ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.