Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reclutas (437978) - avant paterna (312496) » 472730053: T43/J8/X

Liga 472730053 Información oficial sobre el partido 472730053 en Hattrick

07.06.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / X.519 (96602)

Reclutas Alineación oficial del equipo 'Reclutas ' en el partido 2 - 1 avant paterna Alineación oficial del equipo 'avant paterna' en el partido
David Massanet (7') 1 - 0
1 - 1 Fernando Iturmendi (68')
Martín Salazar Rojas (76') 2 - 1
Reclutas Alineación oficial del equipo 'Reclutas ' en el partido 2 - 1 avant paterna Alineación oficial del equipo 'avant paterna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reclutas Alineación oficial del equipo 'Reclutas ' en el partido 2 - 1 avant paterna Alineación oficial del equipo 'avant paterna' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reclutas

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Reclutas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Massanet va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Reclutas s'avançava al marcador al minut 76, després d'un rebot que va caçar en Martín Salazar Rojas per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Verda al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David Massanet va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Saïd El-Arouï de Reclutas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier González Asarta de Reclutas es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Javier González Asarta de Reclutas va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Máximo Bastardas va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Gartzia Aranburuzabala es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

avant paterna

Goles Goles

  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Fernando Iturmendi va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Jon Kepa Asko quasi aconsegueix empatar per paterna al minut 29, però Gartzia Aranburuzabala va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El paterna creava perill des de la dreta al minut 43, però en Gartzia Aranburuzabala, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Paco Fáix desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): paterna va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gartzia Aranburuzabala va desviar el xut final de Alejandro Madariaga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kostadin Sandov de paterna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerard Salbanyà.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gerard Salbanyà va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.