Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

caselas (1600952) - los del negro (307899) » 472727004: T43/J1/X

Liga 472727004 Información oficial sobre el partido 472727004 en Hattrick

19.04.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / X.465 (96548)

caselas Alineación oficial del equipo 'caselas' en el partido 1 - 2 los del negro Alineación oficial del equipo 'los del negro' en el partido
0 - 1 Juan de Santos (12')
Marc Baiget (21') 1 - 1
1 - 2 Juan de Santos (75')
caselas Alineación oficial del equipo 'caselas' en el partido 1 - 2 los del negro Alineación oficial del equipo 'los del negro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
caselas Alineación oficial del equipo 'caselas' en el partido 4 - 1 los del negro Alineación oficial del equipo 'los del negro' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

caselas

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Marc Baiget va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 21.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del negro. La jugada d'estratègia del caselas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Marcial Vázquez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Óscar María Lacalle Cuvillo va estar a punt d'empatar per a caselas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Joaquim Aleixandre va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): caselas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Félix Conesa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joaquim Aleixandre.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Marcial Vázquez va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Félix Conesa va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 87, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc Baiget de caselas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Marc Baiget, de caselas, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Argimiro Izaza el va substituir.

los del negro

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de negro el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan De Santos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 174 Minuto 75 (Gol de penalti): Quan passaven 75 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del negro. En Juan De Santos va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de negro van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Angelo Scattone va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Bethencourt.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Juan De Santos se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Juan Dat va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.