Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tonto (1591087) - altair cf (1369799) » 472725095: T43/J14/X

Liga 472725095 Información oficial sobre el partido 472725095 en Hattrick

19.07.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / X.430 (96513)

tonto Alineación oficial del equipo 'tonto' en el partido 2 - 1 altair cf Alineación oficial del equipo 'altair cf' en el partido
Adrián Cordonie (9') 1 - 0
Roberto Carlos Hernáiz (67') 2 - 0
2 - 1 Pau Flotats (68')
tonto Alineación oficial del equipo 'tonto' en el partido 2 - 1 altair cf Alineación oficial del equipo 'altair cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tonto Alineación oficial del equipo 'tonto' en el partido 3 - 2 altair cf Alineación oficial del equipo 'altair cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,4 % 14,7 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tonto

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a tonto va ser Adrián Cordonie.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del tonto va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roberto Carlos Hernáiz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alberto Cost haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a tonto al minut 3.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Diego Grimaldo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Elías Bosch va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Utrera de tonto es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Gamiz de tonto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Carlos Hernáiz de tonto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Adrián Cordonie després que el jugador de tonto li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Diego Gamiz de tonto es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 16 de partit, quan un jugador de tonto, en Gaizka Salabarri, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

altair cf

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): altair van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 68 quan Pau Flotats sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Abdezzahir Zine va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Roger Piqueres va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de altair van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Roger Piqueres va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Armengol Gros de altair va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Viktor Borkov va prendre el seu rol al minut 39.