Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Armada Invencible FC (436924) - Matadep rangers (118753) » 472717779: T43/J5/X

Liga 472717779 Información oficial sobre el partido 472717779 en Hattrick

17.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / X.300 (96383)

La Armada Invencible FC Alineación oficial del equipo 'La Armada Invencible FC' en el partido 7 - 0 Matadep rangers Alineación oficial del equipo 'Matadep rangers' en el partido
Antonio Zumárraga (22') 1 - 0
Javier Ruiz (33') 2 - 0
Vistilo Pacín (34') 3 - 0
Alejandro Valdés Díaz (37') 4 - 0
Francisco Canedo (51') 5 - 0
Alejandro Valdés Díaz (71') 6 - 0
Francisco Canedo (80') 7 - 0
La Armada Invencible FC Alineación oficial del equipo 'La Armada Invencible FC' en el partido 7 - 0 Matadep rangers Alineación oficial del equipo 'Matadep rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
La Armada Invencible FC Alineación oficial del equipo 'La Armada Invencible FC' en el partido 6 - 1 Matadep rangers Alineación oficial del equipo 'Matadep rangers' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Armada Invencible FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): El jugador Antonio Zumárraga de Invencible es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 130 Minuto 33 (Gol de falta): Javier Ruiz va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 33 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Invencible va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vistilo Pacín va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Alejandro Valdés Díaz va incrementar l'avantatge de Invencible amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): En Cesc Cargol entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Invencible, un peu providencial d'en Francisco Canedo va situar el 5-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Invencible a 6 - 0. Alejandro Valdés Díaz va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Invencible va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Francisco Canedo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en César Olmos haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Invencible al minut 27.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Matadep. La jugada d'estratègia del Invencible per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ladislau Güimil va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Invencible a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rubén Umaña va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vinicio Viera de Invencible es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Alejandro Valdés Díaz va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Invencible estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Matadep rangers

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlos José Ruiz Merino que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Roberto Telles de Matadep va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Roberto Telles va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.