Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

morgos c.f. (779826) - Babys Team (441008) » 472717571: T43/J10/X

Liga 472717571 Información oficial sobre el partido 472717571 en Hattrick

21.06.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / X.296 (96379)

morgos c.f. Alineación oficial del equipo 'morgos c.f.' en el partido 0 - 2 Babys Team Alineación oficial del equipo 'Babys Team' en el partido
0 - 1 Ambròs Guivernau (51')
0 - 2 Jorge Raúl Foncueva (85')
morgos c.f. Alineación oficial del equipo 'morgos c.f.' en el partido 0 - 2 Babys Team Alineación oficial del equipo 'Babys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
morgos c.f. Alineación oficial del equipo 'morgos c.f.' en el partido 0 - 4 Babys Team Alineación oficial del equipo 'Babys Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

morgos c.f.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Luis Miguel Clasca de morgos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Chirobocea de morgos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Babys Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ambròs Guivernau va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Jorge Raúl Foncueva va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Babys.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Babys al minut 14, però el xut de Juan Carlos Fernández Mediavilla va topar amb la tanca defensiva.
  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Juan Carlos Fernández Mediavilla va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Eduard Termes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 José Juárez Yepes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ambròs Guivernau, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Wattas Chfai, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Wattas Chfai va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 284 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Juan Carlos Fernández Mediavilla de Babys al minut 83 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Elias Hadry de Babys va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Babys va fer una substitució al minut 84. Ambròs Guivernau va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Lamberto Pinos.