Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Navas (1598925) - SAL_CANGUROS-AMAYA-JOSE (774301) » 472710938: T43/J3/X

Liga 472710938 Información oficial sobre el partido 472710938 en Hattrick

03.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / X.178 (96261)

Las Navas Alineación oficial del equipo 'Las Navas' en el partido 1 - 2 SAL_CANGUROS-AMAYA-JOSE Alineación oficial del equipo 'SAL_CANGUROS-AMAYA-JOSE' en el partido
0 - 1 Abdelghaffar Moussaid (41')
0 - 2 Diego Aceijas (71')
Dorkaitz Urrusolo (81') 1 - 2
Las Navas Alineación oficial del equipo 'Las Navas' en el partido 1 - 2 SAL_CANGUROS-AMAYA-JOSE Alineación oficial del equipo 'SAL_CANGUROS-AMAYA-JOSE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Las Navas Alineación oficial del equipo 'Las Navas' en el partido 4 - 2 SAL_CANGUROS-AMAYA-JOSE Alineación oficial del equipo 'SAL_CANGUROS-AMAYA-JOSE' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,6 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Navas

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Dorkaitz Urrusolo es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Navas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Giuseppe Mascheroni va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Noel Matute va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Navas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Àlex Jorba la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Dorkaitz Urrusolo no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuseppe Mascheroni de Navas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Giuseppe Mascheroni va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): Dorkaitz Urrusolo semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

SAL_CANGUROS-AMAYA-JOSE

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del SAL_CANGUROS-AMAYA- va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Abdelghaffar Moussaid, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de SAL_CANGUROS-AMAYA- el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Diego Aceijas va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdelghaffar Moussaid de SAL_CANGUROS-AMAYA- amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones