Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuenca F.C (487791) - los calaberas (1460065) » 472710607: T43/J4/X

Liga 472710607 Información oficial sobre el partido 472710607 en Hattrick

10.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / X.172 (96255)

Cuenca F.C Alineación oficial del equipo 'Cuenca F.C' en el partido 2 - 1 los calaberas Alineación oficial del equipo 'los calaberas' en el partido
Carlos Hernán Segura Puertas (2') 1 - 0
Nicodemo Diezma Dillanes (20') 2 - 0
2 - 1 Fabricio Virgil (55')
Cuenca F.C Alineación oficial del equipo 'Cuenca F.C' en el partido 2 - 1 los calaberas Alineación oficial del equipo 'los calaberas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cuenca F.C Alineación oficial del equipo 'Cuenca F.C' en el partido 1 - 2 los calaberas Alineación oficial del equipo 'los calaberas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,7 % 70,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuenca F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Hernán Segura Puertas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Cuenca el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Nicodemo Diezma Dillanes va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicodemo Diezma Dillanes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

los calaberas

Goles Goles

  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Fabricio Virgil de calaberas després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): calaberas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Guifré Monera es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): calaberas va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 21 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Ghani Bensaid va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 38 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Guifré Monera amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Fabricio Virgil quasi aconsegueix empatar per calaberas al minut 72, però David Manrique va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El calaberas creava perill des de la dreta al minut 79, però en David Manrique, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Guifré Monera desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carles Manau de calaberas es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Adrián Arantzamendi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rubén Viscón.