Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doctor Darius Team (1437265) - Valdeganga F.C. (1461088) » 472707698: T43/J1/X

Liga 472707698 Información oficial sobre el partido 472707698 en Hattrick

19.04.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / X.120 (96203)

Doctor Darius Team Alineación oficial del equipo 'Doctor Darius Team' en el partido 1 - 1 Valdeganga F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdeganga F.C.' en el partido
Uxiel Barragán (4') 1 - 0
1 - 1 Rafael Parias (86')
Doctor Darius Team Alineación oficial del equipo 'Doctor Darius Team' en el partido 1 - 1 Valdeganga F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdeganga F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Doctor Darius Team Alineación oficial del equipo 'Doctor Darius Team' en el partido 2 - 1 Valdeganga F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdeganga F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doctor Darius Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Aizkibel Axabide arribés a peus de Uxiel Barragán, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Doctor el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Santos Xens de Doctor va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Llorenç Aracil va rematar alt.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Leonardo Menéndez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Doctor va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Leonardo Menéndez en un 1 contra 1 amb el porter Don Pepe Mantilla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Uziel de Castro de Doctor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eugenio Espinel de Doctor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Guerguetiain.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Doctor va fer una substitució al minut 41. Silvino Ruiz va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Bucéfalo Urbieta.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Aizkibel Axabide es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Eugenio Espinel.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Santos Xens de Doctor va abandonar el terreny de joc després de 74 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Filemón Guzmán va entrar en el seu lloc.

Valdeganga F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador visitant Rafael Parias va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 86 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El Valdeganga va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Germinal Baltà va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 209 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Filemón Guzmán, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Doctor, però Quim Cruañas no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cecilio Velarroa de Valdeganga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cecilio Velarroa de Valdeganga va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Pedro Gobantes va sortir coix del terreny de joc, substituït per Guim Torner. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.