Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atco.Porcuna (1337479) - eirapedriña cf (799444) » 472704865: T43/J11/X

Liga 472704865 Información oficial sobre el partido 472704865 en Hattrick

28.06.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / X.69 (96152)

Atco.Porcuna Alineación oficial del equipo 'Atco.Porcuna' en el partido 3 - 1 eirapedriña cf Alineación oficial del equipo 'eirapedriña cf' en el partido
Diego Parreño (64') 1 - 0
1 - 1 Antonio Urrea Palafox (74')
Ekiotz Erripairi (78') 2 - 1
Alejandro Alcarria (83') 3 - 1
Atco.Porcuna Alineación oficial del equipo 'Atco.Porcuna' en el partido 3 - 1 eirapedriña cf Alineación oficial del equipo 'eirapedriña cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atco.Porcuna Alineación oficial del equipo 'Atco.Porcuna' en el partido 5 - 0 eirapedriña cf Alineación oficial del equipo 'eirapedriña cf' en el partido
Tiene mala suerte 5.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atco.Porcuna

Goles Goles

  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Atco.Porcuna prenia la batuta de l'encontre al minut 64, quan en Diego Parreño va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador Ekiotz Erripairi de Atco.Porcuna, després de 78 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Atco.Porcuna va augmentar la diferència quan Alejandro Alcarria no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Atco.Porcuna per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Galo Bousoño va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adrián de la Hoz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Plutarco Gallardo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Tarazona una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Radu Dulamă va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): Al minut 87, Eduardo Uncal gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Uncal de Atco.Porcuna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Juan Carlos Tarazona de Atco.Porcuna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Sergio Arévalo de Atco.Porcuna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Tomàs Cañellas va sortir coix del terreny de joc, substituït per Diego Parreño. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

eirapedriña cf

Goles Goles

  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Antonio Urrea Palafox de eirapedriña va fer un bon esprint per escapar-se de Diego Parreño i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): eirapedriña va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Gabriel Farràs va anar a parar a les mans del porter.
  • 289 Minuto 50 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Antonio Urrea Palafox per la seva rapidesa. Al minut 50 va intentar marxar per velocitat d'en Plutarco Gallardo, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pol Baraldés de eirapedriña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Salva Miguel Marín va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Josep Mola.