Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pela Team (1434005) - Al-Andalus FC (313979) » 472704270: T43/J2/X

Liga 472704270 Información oficial sobre el partido 472704270 en Hattrick

26.04.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / X.59 (96142)

Pela Team Alineación oficial del equipo 'Pela Team' en el partido 4 - 1 Al-Andalus FC Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus FC' en el partido
0 - 1 Gerardo Sola (18')
Josep Monclús (29') 1 - 1
Mantzio Dudagoiti (33') 2 - 1
Tomás Resa (48') 3 - 1
Tomás Resa (71') 4 - 1
Pela Team Alineación oficial del equipo 'Pela Team' en el partido 4 - 1 Al-Andalus FC Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Pela Team Alineación oficial del equipo 'Pela Team' en el partido 4 - 4 Al-Andalus FC Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,4 % 33,5 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pela Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Pela una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Josep Monclús, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 29.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Pela s'avançava al marcador al minut 33, després d'un rebot que va caçar en Mantzio Dudagoiti per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, Pela va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tomás Resa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 4 - 1 s'ha de veure repetit: en Younous Raziq de Pela va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Tomás Resa, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pela va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pepe Heras, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Alfonso Castejón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Deivid Rodríguez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo del Valle de Pela es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de Pela, en Enric Gavilà, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Práxedes Marañón ocupà el lloc d'en Pablo del Valle al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de Pela quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Mantzio Dudagoiti que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Al-Andalus FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gerardo Sola que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Al-Andalus.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 54 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Ayoze Villanueva amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Al-Andalus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Joan Manuel Armadàs, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Egurza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Beñat Piña, que no va rendir al seu nivell habitual.