Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

treiker club (1337490) - EF El Pla de Santa Maria (1419449) » 472703641: T43/J13/X

Liga 472703641 Información oficial sobre el partido 472703641 en Hattrick

12.07.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / X.47 (96130)

treiker club Alineación oficial del equipo 'treiker club' en el partido 0 - 4 EF El Pla de Santa Maria Alineación oficial del equipo 'EF El Pla de Santa Maria' en el partido
0 - 1 Iván Romero Pérez (38')
0 - 2 Iván Romero Pérez (68')
0 - 3 Iván Romero Pérez (77')
0 - 4 Ignacio Picatoste (89')
treiker club Alineación oficial del equipo 'treiker club' en el partido 0 - 4 EF El Pla de Santa Maria Alineación oficial del equipo 'EF El Pla de Santa Maria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
treiker club Alineación oficial del equipo 'treiker club' en el partido 4 - 1 EF El Pla de Santa Maria Alineación oficial del equipo 'EF El Pla de Santa Maria' en el partido
Es un cenizo 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

treiker club

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Răzvan Ilicea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kevin Elguezabal no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gerardo Giance estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Răzvan Ilicea va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de treiker.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Iván Tutau va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): treiker enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al 70, Ekhieder Zaragueta hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Urtzi Gartxuri. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Urtzi Gartxuri i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a treiker, però el xut de Òscar Chova va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Hèctor Vilaginés va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 89 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Òscar Chova de treiker va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Passats 39 minuts de joc, en Hèctor Vilaginés de treiker va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

EF El Pla de Santa Maria

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 38, quan Iván Romero Pérez va posar els visitants Santa per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Massimiliano Lazzerini la va rematar Iván Romero Pérez amb una magnífica volea que va fer pujar per a Santa el 0 - 2.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Iván Romero Pérez va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Perfeito Camposo.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Ignacio Picatoste va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Santa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Massimiliano Lazzerini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Era el minut 27 quan després d'una dura entrada, el jugador Carlos Ramírez de Santa s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.