Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pedri (1601157) - Gavà C.F. (1335943) » 472701377: T43/J6/X

Liga 472701377 Información oficial sobre el partido 472701377 en Hattrick

24.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / X.7 (96090)

pedri Alineación oficial del equipo 'pedri' en el partido 2 - 6 Gavà C.F. Alineación oficial del equipo 'Gavà C.F.' en el partido
0 - 1 Antonio Ortiz (12')
Luis Bustillo (16') 1 - 1
1 - 2 Juan Enrique Falces (25')
1 - 3 Berenguer Urpinell (31')
1 - 4 Luis Montes Sanz (36')
Diego Mayorga (39') 2 - 4
2 - 5 Luis Montes Sanz (56')
2 - 6 Norbert Llusià (76')
pedri Alineación oficial del equipo 'pedri' en el partido 2 - 6 Gavà C.F. Alineación oficial del equipo 'Gavà C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
pedri Alineación oficial del equipo 'pedri' en el partido 4 - 5 Gavà C.F. Alineación oficial del equipo 'Gavà C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,3 % 45,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pedri

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al pedri una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Luis Bustillo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 16.
  • 139 Minuto 39 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de pedri Diego Mayorga va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Juan Enrique Falces va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Julio César Garavito! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del pedri van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Virgili Giner, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Virgili Giner va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 73 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Pedro Ladron de Guevara no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Mokhtar Talbi.
  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de pedri, en Luis Bustillo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Luis Bustillo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Gavà C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, Gavà es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Antonio Ortiz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Enrique Falces va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 25.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Berenguer Urpinell de Gavà va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Luis Montes Sanz va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Luis Montes Sanz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Norbert Llusià, que va ser qui va marcar 2 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Gavà va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Norbert Llusià va quedar-se sol davant el porter Denis Aragandona, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Montes Sanz de Gavà amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.