Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

penes&vagins (1595405) - SL_DINAMO_MOSCOW-AMAYA (311058) » 472701142: T43/J4/X

Liga 472701142 Información oficial sobre el partido 472701142 en Hattrick

10.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / X.3 (96086)

penes&vagins Alineación oficial del equipo 'penes&vagins' en el partido 5 - 2 SL_DINAMO_MOSCOW-AMAYA Alineación oficial del equipo 'SL_DINAMO_MOSCOW-AMAYA' en el partido
Leopoldo Rodil (19') 1 - 0
1 - 1 José Luis Deuceln (35')
1 - 2 Alfredo López Cano (40')
Mitru Chirilă (48') 2 - 2
Joel Masramon (75') 3 - 2
Leopoldo Rodil (78') 4 - 2
Mitru Chirilă (84') 5 - 2
penes&vagins Alineación oficial del equipo 'penes&vagins' en el partido 5 - 2 SL_DINAMO_MOSCOW-AMAYA Alineación oficial del equipo 'SL_DINAMO_MOSCOW-AMAYA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
penes&vagins Alineación oficial del equipo 'penes&vagins' en el partido 6 - 0 SL_DINAMO_MOSCOW-AMAYA Alineación oficial del equipo 'SL_DINAMO_MOSCOW-AMAYA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

penes&vagins

Goles Goles

  • 106 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El penes&vagins sempre confia amb les genialitats d'en Leopoldo Rodil; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del penes&vagins s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mitru Chirilă que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 48 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): penes&vagins prenia la batuta de l'encontre al minut 75, quan en Joel Masramon va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de penes&vagins a 4 - 2. Leopoldo Rodil va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, penes&vagins va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mitru Chirilă, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de penes&vagins va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paco Venegas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a penes&vagins per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 张 (Zhang) 赟 (Yun), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): penes&vagins enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joel Masramon. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leopoldo Rodil.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Haro de penes&vagins va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): penes&vagins va fer una substitució al minut 39. 张 (Zhang) 赟 (Yun) va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Florian Otxoena.

SL_DINAMO_MOSCOW-AMAYA

Goles Goles

  • 164 Minuto 35 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 35 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de SL_DINAMO_MOSCOW-AM. José Luis Deuceln el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, SL_DINAMO_MOSCOW-AM es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Alfredo López Cano es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de SL_DINAMO_MOSCOW-AM, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Juan Luis Guilisasti va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joel Masramon no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sandro Vielva estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.