Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tuercebotas C.F (1590082) - Madison Soccer Team (1592930) » 472700128: T43/J2/IX

Liga 472700128 Información oficial sobre el partido 472700128 en Hattrick

26.04.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / IX.2033 (177528)

Tuercebotas C.F Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas C.F' en el partido 0 - 4 Madison Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Madison Soccer Team' en el partido
0 - 1 Óscar Espino (37')
0 - 2 David Banjac (38')
0 - 3 Rubén Sabater (40')
0 - 4 David Vargas (47')
Tuercebotas C.F Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas C.F' en el partido 0 - 4 Madison Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Madison Soccer Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tuercebotas C.F Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas C.F' en el partido 2 - 3 Madison Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Madison Soccer Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,8 % 42,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuercebotas C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tuercebotas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Luis Fiera, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Francisco Urdiales va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Campio Vigo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tuercebotas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Juan Bassa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En José Francisco Urdiales de Tuercebotas va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Madison Soccer Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Madison va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Óscar Espino va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): David Banjac de Madison va fer un bon esprint per escapar-se de Daniel Vera Cordero i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Rubén Sabater va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Madison va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser David Vargas.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Óscar Espino ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Óscar Espino va estar a punt de posar per davant a Madison amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xevi Pinyol va impedir un gol cantat.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 65 en Óscar Espino ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en David Banjac el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Rubén Sabater de Madison va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 58 (Tirita): Al minut 58 de partit, el jugador José María Germán de Madison es va lesionar lleugerament però va poder continuar.