Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

juventud sanluqueña F.C. (1369549) - penedolia (1431268) » 472698560: T43/J2/IX

Liga 472698560 Información oficial sobre el partido 472698560 en Hattrick

26.04.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / IX.2005 (177500)

juventud sanluqueña F.C. Alineación oficial del equipo 'juventud sanluqueña F.C.' en el partido 3 - 2 penedolia Alineación oficial del equipo 'penedolia' en el partido
Iván Cana Galindo (9') 1 - 0
1 - 1 Igortz Intxausti (34')
Enrique Cabarrús (53') 2 - 1
2 - 2 Diego Ramos (85')
Eneko Mendiolagoitia (86') 3 - 2
juventud sanluqueña F.C. Alineación oficial del equipo 'juventud sanluqueña F.C.' en el partido 3 - 2 penedolia Alineación oficial del equipo 'penedolia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
juventud sanluqueña F.C. Alineación oficial del equipo 'juventud sanluqueña F.C.' en el partido 1 - 3 penedolia Alineación oficial del equipo 'penedolia' en el partido
Tiene suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juventud sanluqueña F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de sanluqueña van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Iván Cana Galindo.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrique Cabarrús, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 124 Minuto 86 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 86 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Eneko Mendiolagoitia llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de sanluqueña va anar a parar a la dreta de l'atac on en Diego Echazarreta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Diego Echazarreta va intentar anar-se'n per velocitat al minut 49 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eneko Mendiolagoitia de sanluqueña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Abdelmouqit Miloudi ocupà el lloc d'en Daniel Villacián al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de sanluqueña quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

penedolia

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): penedolia van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 34, quan Igortz Intxausti va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Als 85 minuts de partit, Diego Ramos de penedolia va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): 顾 (Gu) 平安 (Pingan) va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): penedolia va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ignacio Hervás es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ignacio Hervás va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Joan Trillas al minut 65 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igortz Intxausti de penedolia es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 29 de partit, quan un jugador de penedolia, en Hélder Nantes, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Era el minut 87 quan després d'una dura entrada, el jugador Ignacio Hervás de penedolia s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.