Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARÇA DEL RICKY (1593344) - Gimnástica Ferreirense (1458700) » 472698095: T43/J12/IX

Liga 472698095 Información oficial sobre el partido 472698095 en Hattrick

05.07.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / IX.1996 (177491)

BARÇA DEL RICKY Alineación oficial del equipo 'BARÇA DEL RICKY' en el partido 1 - 2 Gimnástica Ferreirense Alineación oficial del equipo 'Gimnástica Ferreirense' en el partido
0 - 1 Marco Florencio (33')
Juan Eduardo Alzamora (80') 1 - 1
1 - 2 Marco Florencio (88')
BARÇA DEL RICKY Alineación oficial del equipo 'BARÇA DEL RICKY' en el partido 1 - 2 Gimnástica Ferreirense Alineación oficial del equipo 'Gimnástica Ferreirense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BARÇA DEL RICKY Alineación oficial del equipo 'BARÇA DEL RICKY' en el partido 3 - 2 Gimnástica Ferreirense Alineación oficial del equipo 'Gimnástica Ferreirense' en el partido
Tiene mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,7 % 8,7 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARÇA DEL RICKY

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Matute entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al BARÇA, un peu providencial d'en Juan Eduardo Alzamora va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): BARÇA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alfonso Meléndez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): BARÇA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Toni Espigolé va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Juan Alfonso Las Heras Tomás va estar a punt d'empatar per a BARÇA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jaime Querejazu va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Fernando Maldonado Chacón de BARÇA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Richi Vijande de BARÇA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Maldonado Chacón es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Eduardo Alzamora.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Dimitar Bashliev de BARÇA es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Richi Vijande de BARÇA va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Gimnástica Ferreirense

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Marco Florencio quedar desmarcat i marcar per a Ferreirense al minut 33. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 88, en Raúl Intriago del Ferreirense va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Marco Florencio que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Eustasio Mancha Gil va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Guy Bronson, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Guy Bronson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eustasio Mancha Gil de Ferreirense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gonzalo Sanchiz va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raúl Reales.