Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Girona (772189) - zatolin (776646) » 472693908: T43/J2/IX

Liga 472693908 Información oficial sobre el partido 472693908 en Hattrick

26.04.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / IX.1922 (177417)

C.F.Girona Alineación oficial del equipo 'C.F.Girona' en el partido 4 - 4 zatolin Alineación oficial del equipo 'zatolin' en el partido
0 - 1 Amma El-Alami (2')
0 - 2 Rubén Portillo (19')
Celedonio Larrañaga (28') 1 - 2
1 - 3 Antonio Lacalle Moreno (41')
Enrique Parias (43') 2 - 3
Joaquín Vallearena (54') 3 - 3
3 - 4 Pedro Vinuesa (81')
Ñuño Dengra (87') 4 - 4
C.F.Girona Alineación oficial del equipo 'C.F.Girona' en el partido 4 - 4 zatolin Alineación oficial del equipo 'zatolin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
C.F.Girona Alineación oficial del equipo 'C.F.Girona' en el partido 7 - 2 zatolin Alineación oficial del equipo 'zatolin' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Girona

Goles Goles

  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Celedonio Larrañaga trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Enrique Parias es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Joaquín Vallearena de C.F.Girona va aconseguir igualar el partit al minut 54, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 114 Minuto 87 (Gol de penalti): Després de 87 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al C.F.Girona, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ñuño Dengra de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 4. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Joaquín Vallearena va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Miguel Zuazu de C.F.Girona va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Joaquín Vallearena que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Miguel Zuazu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Celedonio Larrañaga havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Uclés va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Joan Carles Angelat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rubén Portillo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Amós Arrieta estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En César Bagazgoitia, jugador de C.F.Girona, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 36. Enrique Parias, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Després de 82 minuts, C.F.Girona va veure com el seu jugador Félix Guisla havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Amós Arrieta entraria per ocupar el seu lloc.

zatolin

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pedro Vinuesa el va rematar Amma El-Alami amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 19 de partit va donar a zatolin l'avantatge per 0 - 2. Rubén Portillo en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Antonio Lacalle Moreno va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 174 Minuto 81 (Gol de penalti): En Pedro Vinuesa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 3 - 4 al minut 81. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fernando Ibarrola després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Iturricha va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Sáenz de zatolin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Ibarrola de zatolin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Lacalle Moreno es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.