Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los marinos C.F. (1595215) - FC_Carpayo (314421) » 472690297: T43/J9/IX

Liga 472690297 Información oficial sobre el partido 472690297 en Hattrick

14.06.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / IX.1857 (177352)

los marinos C.F. Alineación oficial del equipo 'los marinos C.F.' en el partido 3 - 1 FC_Carpayo Alineación oficial del equipo 'FC_Carpayo' en el partido
Ezti Harriaga (3') 1 - 0
Armand Rebés (12') 2 - 0
2 - 1 Óscar Idiáquez (85')
Joan Pedra (87') 3 - 1
los marinos C.F. Alineación oficial del equipo 'los marinos C.F.' en el partido 3 - 1 FC_Carpayo Alineación oficial del equipo 'FC_Carpayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los marinos C.F. Alineación oficial del equipo 'los marinos C.F.' en el partido 5 - 0 FC_Carpayo Alineación oficial del equipo 'FC_Carpayo' en el partido
Tiene mala suerte 5.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los marinos C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Ezti Harriaga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. marinos es posava per davant!
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de marinos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Armand Rebés progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): marinos va aconseguir el 3 - 1 quan Joan Pedra va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): El jugador local Abelard Carreras per poc que no incrementa el marcador al minut 4. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Niguel Torres Camargo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): marinos va ser a punt de marcar al minut 83, quan el seu jugador Joan Pedra va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Miguel Alberto Millán gairebé va marcar per a marinos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dimitar Alexandrov.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89 en Armand Rebés va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

FC_Carpayo

Goles Goles

  • 139 Minuto 85 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Óscar Idiáquez! Un inimaginable dribbling sobre Hamza Tahiri va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 1 per a FC_Carpayo.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Luis Vigo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antxo Eguaburu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): FC_Carpayo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Calogero Sommacal va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Antonio Fernández de Córdoba ocupà el lloc d'en Sergi March al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de FC_Carpayo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Ramón Alicante de FC_Carpayo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Molina va prendre el seu rol al minut 80.