Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fondoneros club (48187) - FCSant adria del besos (120016) » 472688006: T43/J10/IX

Liga 472688006 Información oficial sobre el partido 472688006 en Hattrick

21.06.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / IX.1816 (177311)

fondoneros club Alineación oficial del equipo 'fondoneros club' en el partido 1 - 1 FCSant adria del besos Alineación oficial del equipo 'FCSant adria del besos' en el partido
Jaume Santcliment (30') 1 - 0
1 - 1 Sergio Ricart (42')
fondoneros club Alineación oficial del equipo 'fondoneros club' en el partido 1 - 1 FCSant adria del besos Alineación oficial del equipo 'FCSant adria del besos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fondoneros club Alineación oficial del equipo 'fondoneros club' en el partido 0 - 2 FCSant adria del besos Alineación oficial del equipo 'FCSant adria del besos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fondoneros club

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FCSant. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jaume Santcliment la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del fondoneros es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Leonardo Medina del fondoneros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Bernabéu de fondoneros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ciprià Pibernat de fondoneros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FCSant adria del besos

Goles Goles

  • 160 Minuto 42 (Gol de falta): FCSant, al minut 42, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Sergio Ricart.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en César Fontana va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de FCSant la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FCSant que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ramon Subirana, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Sergio Mansur va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Gómez de FCSant va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): El jugador de FCSant César Fontana va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Francisco Javier Utrera va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): FCSant va fer una substitució al minut 87. Ramon Subirana va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jacobo Espinal.