Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SARA JOSE TEAM (122553) - La seta mecanica (994438) » 472687601: T43/J3/IX

Liga 472687601 Información oficial sobre el partido 472687601 en Hattrick

03.05.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / IX.1809 (177304)

SARA JOSE TEAM Alineación oficial del equipo 'SARA JOSE TEAM' en el partido 4 - 3 La seta mecanica Alineación oficial del equipo 'La seta mecanica' en el partido
Virxilio das Conchas (38') 1 - 0
José Armendáriz (42') 2 - 0
Ivan Galadies (54') 3 - 0
3 - 1 Felipe Villanueva (56')
3 - 2 Gilberto Ñoras (64')
3 - 3 Ander Picazo (70')
Dídac Colls (77') 4 - 3
SARA JOSE TEAM Alineación oficial del equipo 'SARA JOSE TEAM' en el partido 4 - 3 La seta mecanica Alineación oficial del equipo 'La seta mecanica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
SARA JOSE TEAM Alineación oficial del equipo 'SARA JOSE TEAM' en el partido 6 - 1 La seta mecanica Alineación oficial del equipo 'La seta mecanica' en el partido
Tiene mala suerte 6.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SARA JOSE TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Virxilio das Conchas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SARA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En José Armendáriz de SARA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ivan Galadies va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 120 Minuto 77 (Gol de falta): SARA va agafar avantatge al minut 77 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Dídac Colls fent així el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Ivan Galadies va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SARA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): SARA es va veure beneficiat per la polèmica al minut 26, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Ivan Galadies va relliscar al moment de fer el xut i el porter Rafael Goyena no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 233 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): En José Armendáriz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Jorge Eulate gairebé va marcar per a SARA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Ivan Galadies de SARA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Sille de SARA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Eulate de SARA es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Armendáriz de SARA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Virxilio das Conchas de SARA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ludovico Gasparini.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ivan Galadies va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Carlos de la Pinta.

La seta mecanica

Goles Goles

  • 152 Minuto 56 (Gol por la izquierda): mecanica va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Felipe Villanueva va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Gilberto Ñoras va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gilberto Ñoras arribés a peus de Ander Picazo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a mecanica el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ferriol Adrià de mecanica, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aníbal Rico Tendero de mecanica es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Saúl Vaca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Suárez.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Germà Gallard va sortir coix del terreny de joc, substituït per Sergi Botey. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Adrián Toquica no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per César Caseda.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): mecanica es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Saúl Vaca no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alberto Mompó al camp.