Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Algeciras (436324) - Gran Duque (434888) » 472686811: T43/J6/IX

Liga 472686811 Información oficial sobre el partido 472686811 en Hattrick

24.05.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / IX.1795 (177290)

Real Algeciras Alineación oficial del equipo 'Real Algeciras' en el partido 2 - 4 Gran Duque Alineación oficial del equipo 'Gran Duque' en el partido
Agdada Benabdlakrim (32') 1 - 0
1 - 1 José María Gualsoro (34')
1 - 2 Luis Rodríguez Aznar (40')
1 - 3 Guillermo Ataide (62')
1 - 4 José María Gualsoro (81')
Agdada Benabdlakrim (87') 2 - 4
Real Algeciras Alineación oficial del equipo 'Real Algeciras' en el partido 2 - 4 Gran Duque Alineación oficial del equipo 'Gran Duque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Algeciras Alineación oficial del equipo 'Real Algeciras' en el partido 3 - 1 Gran Duque Alineación oficial del equipo 'Gran Duque' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Algeciras

Goles Goles

  • 136 Minuto 32 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Rubén Figueredo va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Agdada Benabdlakrim se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 0 al minut 32 per a Algeciras.
  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 87 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en Agdada Benabdlakrim, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Algeciras a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fruktuoso Plazaola va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Gonzalo Rubiales va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a Algeciras per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fernando Hoyos Conde, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Gonzalo Rubiales i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Algeciras, però el xut de Fruktuoso Plazaola va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Javier Turza de Algeciras es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 85, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Roberto Pineda de Algeciras es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fruktuoso Plazaola.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en José Roberto Pineda va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Semblava que Javier Turza s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Agdada Benabdlakrim no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Gran Duque

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): José María Gualsoro va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 34.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Luis Rodríguez Aznar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Gran Duque augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Guillermo Ataide es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): José María Gualsoro va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 1 - 4 per a Gran Duque.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gran Duque van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adrià Baraldés va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Rodríguez Aznar de Gran Duque amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Rubén Figueredo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.