Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aragones de Zaragoza (1462337) - las salchichas peleonas (1366144) » 472685896: T43/J14/IX

Liga 472685896 Información oficial sobre el partido 472685896 en Hattrick

19.07.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / IX.1778 (177273)

Aragones de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Aragones de Zaragoza' en el partido 1 - 0 las salchichas peleonas Alineación oficial del equipo 'las salchichas peleonas' en el partido
Adolfo Gallarza (28') 1 - 0
Aragones de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Aragones de Zaragoza' en el partido 1 - 0 las salchichas peleonas Alineación oficial del equipo 'las salchichas peleonas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aragones de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Aragones de Zaragoza' en el partido 2 - 1 las salchichas peleonas Alineación oficial del equipo 'las salchichas peleonas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,6 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aragones de Zaragoza

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Adolfo Gallarza va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Aragones, al minut 28. El marcador va canviar a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jaume Serrabassa haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Aragones al minut 25.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ignacio Lera Hernández. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Jesús Asturg de Aragones gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): Aragones van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 43 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Rupert Carreter no va ser gens encertat.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adolfo Gallarza va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Lera Hernández de Aragones es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Jesús Asturg de Aragones s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

las salchichas peleonas

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de salchichas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Luis María Soto Mediero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Àngel Cufí sol davant la porteria al minut 55, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Falero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Falero es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): salchichas va fer una substitució al minut 39. Jerome Spaul va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Florentino Gabian.