Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estornudo Frontal C.F. (487385) - denamo nador (1462245) » 472685115: T43/J1/IX

Liga 472685115 Información oficial sobre el partido 472685115 en Hattrick

19.04.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / IX.1765 (177260)

Estornudo Frontal C.F. Alineación oficial del equipo 'Estornudo Frontal C.F.' en el partido 1 - 2 denamo nador Alineación oficial del equipo 'denamo nador' en el partido
0 - 1 Juan Manuel Velázquez (12')
Alberto González de Jate (72') 1 - 1
1 - 2 Florin Irimieş (73')
Estornudo Frontal C.F. Alineación oficial del equipo 'Estornudo Frontal C.F.' en el partido 1 - 2 denamo nador Alineación oficial del equipo 'denamo nador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estornudo Frontal C.F. Alineación oficial del equipo 'Estornudo Frontal C.F.' en el partido 3 - 0 denamo nador Alineación oficial del equipo 'denamo nador' en el partido
Tiene mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estornudo Frontal C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 72, Alberto González de Jate de Estornudo empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Estornudo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Enrique Colmenares va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Estornudo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Enrique Colmenares, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 44 minuts, en Higinio Prado no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Estornudo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mikel Olavarrieta la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Antonio Murillo de Estornudo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Era el minut 28 quan després d'una dura entrada, el jugador Fernando Nevado de Estornudo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Marcos Andrés va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Estornudo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Estornudo va fer una substitució al minut 62. Antonio Murillo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Kamil Chawni.

denamo nador

Goles Goles

  • 186 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del denamo. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Juan Manuel Velázquez va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 136 Minuto 73 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Patrik Ataun s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Florin Irimieş, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Manu Ciaño va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Artano Irigarai després de 20 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergi Poch va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Patrik Ataun va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 78 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Despinal.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florin Irimieş de denamo es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.