Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mans football teams (1578994) - Leon Soccer (795270) » 472681433: T43/J5/IX

Liga 472681433 Información oficial sobre el partido 472681433 en Hattrick

17.05.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / IX.1699 (177194)

mans football teams Alineación oficial del equipo 'mans football teams' en el partido 4 - 1 Leon Soccer Alineación oficial del equipo 'Leon Soccer' en el partido
Xulio Barracel (36') 1 - 0
1 - 1 Atxuri Lienetxabarria (39')
Javier Desfrán (73') 2 - 1
Óscar Iglesias Ussel (76') 3 - 1
Aaron Puigròs (78') 4 - 1
mans football teams Alineación oficial del equipo 'mans football teams' en el partido 4 - 1 Leon Soccer Alineación oficial del equipo 'Leon Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
mans football teams Alineación oficial del equipo 'mans football teams' en el partido 5 - 0 Leon Soccer Alineación oficial del equipo 'Leon Soccer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mans football teams

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del football contenien la respiració mentre en Xulio Barracel s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 73 gràcies a la jugada de Javier Desfrán, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): football va aconseguir el 3 - 1 quan Óscar Iglesias Ussel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a football i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 78 minuts de joc. Mentre en Aaron Puigròs el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Iglesias Ussel va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Hodei Baztantxuri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Txurdin Arabiatorre va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de football se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Mira! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Amb 72 minuts disputats, Aaron Puigròs gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Hodei Baztantxuri va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Lesiones Lesiones

Leon Soccer

Goles Goles

  • 160 Minuto 39 (Gol de falta): Atxuri Lienetxabarria va empatar per a Soccer, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Soccer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aitami de Lezo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Óscar Iglesias Ussel va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nahi Soloandoeta de Soccer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): Soccer va fer una substitució al minut 9. Aitami de Lezo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Abdelali El-Yazidi.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Atxuri Lienetxabarria de Soccer va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Iñigo Ibarmendiburu va entrar en el seu lloc.