Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

herrerías (772697) - FnaticXbene (436534) » 472681252: T43/J1/IX

Liga 472681252 Información oficial sobre el partido 472681252 en Hattrick

19.04.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / IX.1696 (177191)

herrerías Alineación oficial del equipo 'herrerías' en el partido 1 - 3 FnaticXbene Alineación oficial del equipo 'FnaticXbene' en el partido
0 - 1 Gerardo Benavent (36')
0 - 2 Jordi Manel Cosialls (57')
Arquímedes Ribaudí (68') 1 - 2
1 - 3 刘 (Liu) 北国 (Beiguo) (73')
herrerías Alineación oficial del equipo 'herrerías' en el partido 1 - 3 FnaticXbene Alineación oficial del equipo 'FnaticXbene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
herrerías Alineación oficial del equipo 'herrerías' en el partido 5 - 1 FnaticXbene Alineación oficial del equipo 'FnaticXbene' en el partido
Es un cenizo 5.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

herrerías

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): El herrerías no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Arquímedes Ribaudí es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Valentín Díez de Tejada va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): herrerías enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arquímedes Ribaudí es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44 de partit, el jugador Valentín Díez de Tejada de herrerías es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

FnaticXbene

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, FnaticXbene es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gerardo Benavent es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jordi Manel Cosialls de FnaticXbene va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al FnaticXbene per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 73. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en 刘 (Liu) 北国 (Beiguo). Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FnaticXbene va anar a parar a la dreta de l'atac on en Víctor Agustín Fonfría, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Manel Cosialls de FnaticXbene va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Guzmán Hornos de FnaticXbene es va guanyar la targeta groga merescudament.