Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nuevo raimon (438482) - Cochinillo Feroz (796672) » 472681061: T43/J10/IX

Liga 472681061 Información oficial sobre el partido 472681061 en Hattrick

21.06.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / IX.1692 (177187)

nuevo raimon Alineación oficial del equipo 'nuevo raimon' en el partido 1 - 2 Cochinillo Feroz Alineación oficial del equipo 'Cochinillo Feroz' en el partido
0 - 1 Olivio Asfolgueiras (8')
José Agustín (9') 1 - 1
1 - 2 Ramon Viladrich (38')
nuevo raimon Alineación oficial del equipo 'nuevo raimon' en el partido 1 - 2 Cochinillo Feroz Alineación oficial del equipo 'Cochinillo Feroz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
nuevo raimon Alineación oficial del equipo 'nuevo raimon' en el partido 1 - 4 Cochinillo Feroz Alineación oficial del equipo 'Cochinillo Feroz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nuevo raimon

Goles Goles

  • 114 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de 9 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al raimon, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven José Agustín de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): raimon van sortir al contraatac al minut 37, però Juan Luis Aláez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, David Garrote de raimon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cochinillo Feroz

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Olivio Asfolgueiras va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 38, quan Ramon Viladrich va posar els visitants Lechoncito per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Lechoncito a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Josep Enric Selga va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Olivio Asfolgueiras va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ernesto Pirani no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Olivio Asfolgueiras estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Luis Cubides va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 303 Minuto 60 (Evento clima: sol, OK técnico): En Ramon Viladrich va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.