Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De RiSaS C.F. (441512) - Xivo FC (311915) » 472666378: T43/J7/IX

Liga 472666378 Información oficial sobre el partido 472666378 en Hattrick

31.05.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / IX.1430 (176925)

De RiSaS C.F. Alineación oficial del equipo 'De RiSaS C.F.' en el partido 1 - 0 Xivo FC Alineación oficial del equipo 'Xivo FC' en el partido
Mauro Suárez (47') 1 - 0
De RiSaS C.F. Alineación oficial del equipo 'De RiSaS C.F.' en el partido 1 - 0 Xivo FC Alineación oficial del equipo 'Xivo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
De RiSaS C.F. Alineación oficial del equipo 'De RiSaS C.F.' en el partido 3 - 1 Xivo FC Alineación oficial del equipo 'Xivo FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De RiSaS C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de José Manuel Muñoz-León va anar directament als peus de Mauro Suárez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): RiSaS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Wellington Quintero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rubén Doniániz.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Wellington Quintero va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Vinicio Molina gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rubén Doniániz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Wellington Quintero de RiSaS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gustavo Ferreira no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marc Surroca estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El RiSaS ho intentava per la dreta per mitjà de Damián Cana Galindo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Sánchez-Mellado de RiSaS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Toño Babiano va sortir coix del terreny de joc, substituït per Miguel Gato. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Xivo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Rafael Sánchez Palanco va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 27. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Ayneto de Xivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.