Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marmol Macael (988655) - Alau FC (1417632) » 472662664: T43/J3/IX

Liga 472662664 Información oficial sobre el partido 472662664 en Hattrick

03.05.2014 15:45:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / IX.1364 (176859)

Marmol Macael Alineación oficial del equipo 'Marmol Macael' en el partido 5 - 1 Alau FC Alineación oficial del equipo 'Alau FC' en el partido
0 - 1 丁 (Ding) 军阳 (Junyang) (12')
Ivan Abulí (13') 1 - 1
Taha Fatah (19') 2 - 1
Eudon Egiron (34') 3 - 1
Eudon Egiron (37') 4 - 1
Manuel Nolde (60') 5 - 1
Marmol Macael Alineación oficial del equipo 'Marmol Macael' en el partido 5 - 1 Alau FC Alineación oficial del equipo 'Alau FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Marmol Macael Alineación oficial del equipo 'Marmol Macael' en el partido 5 - 0 Alau FC Alineación oficial del equipo 'Alau FC' en el partido
Tiene un resultado normal 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marmol Macael

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Marmol s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ivan Abulí que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 13 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 19 gràcies a la jugada de Taha Fatah, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): En Eudon Egiron va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Marmol va augmentar la diferència quan Eudon Egiron no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Manuel Nolde va incrementar l'avantatge de Marmol amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Eudon Egiron va ser clau en la jugada d'atac de Marmol al minut 8, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ivan Abulí, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Marmol va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Eudon Egiron va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Taha Fatah una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Félix Nadal Amador va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Virxilio Cañoto gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Félix Nadal Amador va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Taha Fatah. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Taha Fatah de Marmol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Alau FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): 丁 (Ding) 军阳 (Junyang) va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Alau va estar a punt d'empatar al 33 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Primo Olmos Ribera que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Genaro Gralla va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Alau que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.